Annons
AnnonsAnnons

Beach 2015 – så blev det!


Jaha, så här blev min bikiniform denna sommar! En vår full av intensiv bootcampträning och ok kost följt av några slappa veckor utomlands med pasta, pizza och lite vitt bröd och kolhydrater typ varenda dag. Jag känner mig nöjd med resultatet – min kropp är stark och välformad. Visst hade jag kunnat vässa formen ännu mer genom att köra striktare kost men det har jag inte prioriterat helt enkelt. Jag har inga rutor på magen men är ändå stolt över min bikinifigur. För att vara en 44-årig trebarnsmorsa är jag belåten med resultatet. Nu lämnar vi 32 grader och styr kosan norrut igen till fasta rutiner och den småtråkiga vardagen. 

   
 

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/status-bikinichallenge-mm/