Annons
AnnonsAnnons

Dags för ny träningsbehå!


Calvin 1

Då man tränar så ofta som jag så hinner man sällan med all tvätt. Någon har sagt till mig ibland: ”Men måste du verkligen tvätta kläderna efter varje pass då?”. Ehhh, ja det måste jag. Det är kanske en annan sak om man kör lite lowimpact, yoga eller något sådant. Men jag svettas så löjligt mycket att i stort sett hela väskan skulle behöva tvättas efter varje dag: trosor, behå, linne, tajts, handduk – det är rätt in i tvättmaskinen precis direkt. Alternativt att jag låter det ligga i tvättkorgen en dag. Eller får hänga upp det vid sidan av tvättkorgen eftersom man inte kan lägga fuktiga saker i tvättkorgen (det möglar ju!). Ja, knasiga i-landsproblem för oss som tränar mycket helt enkelt.

Min lösning på problemet är att ha en stor uppsättning träningskläder! Min träningsgarderob börjar nu bli större än min min vanliga garderob, haha… Och nu är det dags för ytterligare en träningsbehå. Jag har höga krav på den: måste sitta åt bra, men får varken vara för lös (värst!) eller föööör hård så att det känns som om någon har surrat fast brösten i en tvångströja.

Den här från Calvin klein tycker jag är sjukt snygg. Ska pröva den och se om det är något för mig!

Calvin 2

Calvin 3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/tungt-gung/