Annons
AnnonsAnnons

Det blev Friskis & Svettis!


Tack för era röster och ert engagemang gällande var jag ska köpa kort! Idag körde jag ett första träningspass på Friskis (cirkelgym-pass) och blev frälst! Bra tempo och jobbiga övningar (även om jag kommer att välja mer avancerat pass nästa gång). Deg var jag och Sollentunas charmiga pensionärer. Jag har aldrig känt mig yngre, smalare eller mer vältränad, haha… Snacka om susen för självförtroendet. Otroligt fräscht och välutrustat gym. Här ska jag bosätta mig i vinter. 

Efter passet unnade jag mig pedikyr eftersom jag inte har gjort det sedan CHIC-galan i september… Så nu känner jag mig fräsch och full av energi igen.

   
   

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/sats-eller-friskis-svettis-hippt-och-dyrt-eller-praktigt-och-prisvart/