Annons
AnnonsAnnons

Detox över för denna gång!


Tre dagars detox är nu över och just tre dagar tycker jag inte är särskilt svårt att genomföra. Förlorade 1,5 kg på kuppen och kände att systemet behövde en paus från mat och framförallt tung mat som kan vara svårsmält. Jag tänker köra en längre cleanse strax innan semestern också och sedan en efter semestern. Har verkligen mått bra under dessa dagar, kanske lite mer lättirriterad än normalt men det kan bero på stress också. Jag gillade Cleansing Days vita juice bäst – herreGUD så god! Dock inte den nyttigaste i deras utbud dock, det är de gröna och gula juicerna som ger bäst effekt. Den gula var lika sur och svårdrucken som de här gula juicerna brukar vara som enbart är baserade på citron, agavesirap, cayennepeppar osv. Samtidigt en uppsträckande effekt av att dricka den, man spärrar liksom upp ögonen direkt och känner sig skärpt. Deras gröna som jag drack mest av tyckte jag minst om i smaken i originalutförande, men så har jag ganska specifika preferenser på hur jag vill att grön juice ska smaka. Men det var som sagt enkelt åtgärdat med att jag spetsade den själv med pressad citron och ingefära och då blev den toppen!

Jag avslutade detoxen igår och firade direkt på restaurang och beställde en caesarsallad med kyckling. Åt lite för mkt av parmesanosten och krutongerna och dessutom drack jag prosecco på kvällen igår så idag har jag lite ont i magen.,. Helt och hållet mitt eget fel, man bör ”trappa upp” lite försiktigt med vad man stoppar i sig efter en juicecleanse och att dricka bubbel är liksom inte optimalt. Men jag tog risken och nu får jag sota för det… Haha. Fast det går ju över snabbt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/cleansing-days/