Annons
AnnonsAnnons

Erbjudande: 15% rabatt hos sellon.se!


Sellon 1

Jag har nu fått förmånen att erbjuda er läsare 15% rabatt då ni shoppar träningskläder på Sellon.se. Ange bara koden ”chic” då ni checkar ut. Jag tränar själv i kläder därifrån, bland annat de här snygga chockrosa tightsen från Drop of Mindfulness. Deras modeller har en snygg stickning som dekor på baksidan av byxorna, vilket ger en slankare silhuett (eller så inbillar jag mig bara det, den kanske bara är cool, vad vet jag, haha…). Drop of Mindfulness plagg använder jag ofta när jag tränar, de har bra passform och snygga mönster och färger. Sellon.se säljer mycket av just det märket, spana in utbudet redan idag!

Mina favoriter just nu i deras butik är följande kit: ljusgrått linne (med snygg rygg!) från DOMmönstrad behåtopp från DOM och matchande mönstrade tights från DOM.

Sellon 2

Sellon 3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/vilket-lyft/