Annons
AnnonsAnnons

Från bikinichallenge till ballongmage 


Jo, det är ju dags för mig att visa mina framsteg i min bikinichallenge – som jag gör en gång i veckan. Men sorry and excuse me so much, men denna vecka står jag över att visa upp mig i underkläder, OK? 

Jag har haft en bra träningsrutin hela veckan, varit extremt disciplinerad: flera pass vissa dagar, kontinuitet, explosivitet och variation. Hyfsad vila också med lagom tider för läggdags eftersom jag gått upp i svinottan precis varenda dag. 

Men…

Jag har PMS och ett rejält sug av mjöl och vitt bröd och all sån där skit som jag inte äter annars. Jag har fortfarande stått emot lösviktsgodis, men jag har ätit panpizza med massa ost, stenugnsbakad baguette (flera dar i rad), jag har mumsat ekologiska kakor som kommit till jobbet (förvisso utan transfetter men helt klart fulla med annat som magen slagit bakut av). 

Jag har gett mig själv en gluten-överdos. Och nu är min mage uppsvälld och spänd som en ballong. Exakt som om jag vore gravid! 

Förmodligen ÄR jag glutenintolerant, även om jag inte känt av såna här besvär tidigare – eller så är det en kombo av PMS och att jag plötsligt avvikit från min glutenfria kost lite för många dagar i rad. 

Jag tycker det är fascinerande hur kroppen reagerar så här. Och jag är inte särskilt orolig, för jag vet att jag kan reglera detta själv genom att helt enkelt exkludera vitt mjöl och socker mm ur kosten framöver (som jag brukar), så kommer det att rätta till sig automatiskt. Jag känner mig stark och fast i kroppen i övrigt, förutom den där kaggen då som någon liksom bara har placerat dit tillfälligt, haha… 

Ja, man kan ju inte annat än garva åt eländet! Tillfälligt avbrott alltså i min Beach 2015-plan, men jag är inte stressad. Det är inte juli än… 

   
   

TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/veckans-ovning/