Annons
AnnonsAnnons

Lördagsmys efter galen vecka 


Den här veckan har varit enormt intensiv med CHICgala och allt. Den träningen jag fick var i måndags på ett bootcamp-pass och sen körde jag dansträning i tisdags för att lära mig stegen till Travolta-movesen för introscenen. Duktiga sångerskan Wictoria Nilsson hjälpte mig med dansen. Hon hade två timmar på sig att lära mig dansa någorlunda (jag är heeelt värdelös på all dans utom salsa som jag kan hyfsat) vilket hon faktiskt fixade. I övrigt har det inte blivit mycket till träning. 

Sömnen har också gått åt pipan pga galastress. Satt uppe till fyra på morgonen och skrev manus natten till torsdag och även om jag ”bara” var uppe till ett i torsdags så var jag uttömd på energi både fysiskt och psykiskt. Lade mig 21.00 igår och imorse var jag hyfsat utvilad. 

Kosten då? Jo men den har varit extremt oregelbunden! Jag började veckan bra med lax och matlådor till lunch – sen spårade det ur i torsdags då jag inte åt ett jota fram tills att galan började (typ en näve nötter, that’s it), pga stress och noll aptit. Sedan efter galan blev jag och min väninna, sångerskan Anna Sahlin, panikhungriga och kastade oss in på McDonald’s vid midnatt och goffade hamburgare, pommes frites, friterade kycklingvingar och all möjlig skit, haha. 

Men nu är den här galna galaveckan över och jag varvar ner med min svärmor som är på besök med sin hund, långpromenad vid vattnet och hemlagad god mat. 

   
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/bootcamp-imorse/