Annons
AnnonsAnnons

Middag ute


Efter en tung träningsvecka gick jag och mina bootcampvänner ut och åt middag tillsammans i fredags. Vi var på Riche och jag åt en Secreto Iberico med grön sparris och pinjenötssmör. Det var egentligen gnocchi till men jag bad om extra sparris istället. Kan säga att det var lätt den godaste gris jag ätit! 

Igår var jag också på middag fast hemma hos vänner och avnjöt oxrullader med gräddsås och pressad potatis med svartvinbärsgelé. 

Och absolut noll träning då jag låter kroppen vila på helgerna. Har varit en härlig och slapp helg med mycket skratt och avkoppling!  

   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/ingen-rod-dag-gallande-traning/