Annons
AnnonsAnnons

Slut som artist


Den här veckan har jag kört flera tunga pass och igår blev det två pass efter varann som vi avslutade med en trippelplanka, haha… 

Nu är min kropp helt slut och det värker på flera ställen – känner mig utmattad fast i positiv bemärkelse. Men idag och imorgon blir det enbart vila och god mat som gäller för mig. Jag kör 16:8 just nu vilket funkar väldigt bra hittills. Eftersom jag gillar att äta sent på kvällarna så innebär det att jag hoppar över frukost. Nu ser jag fram emot en härlig brunch om några timmar! 

   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/bikinichallenge-vecka-3/