Annons
AnnonsAnnons

Ta ansvar för träningen 


Igår kändes det tungt med ett intensivt träningspass efter en lika intensiv helg med mycket mat och ännu mera vin. Jag dricker alkohol rätt sällan i såna här mängder men då jag gör det tar det flera dagar för kroppen att återhämta sig och jag känner att träningen tar stryk av detta. 

Nu blir det ingen träning i grupp för mig förrän på fredag eftersom jag ska iväg på konferens. Det är nu karaktären sätts på prov rejält för dessa dagar får jag sköta träningen själv och jag är en sån där slapp karaktär som maskar när min coach vänder ryggen till… Men jag har packat ner träningsplagg och ska visa vilka övningar man kan göra på hotellrum och ute i naturen när man inte har tillgång till gym.  

   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/middag-ute/