Annons
AnnonsAnnons

Tillfälligt träningsavbrott men fokus på kost 


Just nu befinner jag mig i ett tillfälligt träningsavbrott. Detta pga flera omställningar i mitt liv m boende, flytt och jobb. Jag vet att det är en lam ursäkt och att man alltid bör finna tid för träning men just nu har jag faktiskt inte prioriterat träningen. Så kommer det att förbli i någon vecka till – sen är jag back on track igen. Jag letar för övrigt efter bra gym eller andra träningsformer i Sollentuna (helst cirkelträning eller liknande bootcamp-pass) eftersom det inte passar mitt schema att träna inne i stan längre, så har ni bra tips på gym/träning i det området, säg till! Curves eller Sats, för- och nackdelar?

Under kortare träningsuppehåll skärper jag mig ytterligare med kosten. Så just nu försöker jag verkligen att hålla mig till vettig mat måndag till torsdag. Det innebär sånt ni ser på bilden, alltså kött, kyckling, eller annat protein som ägg och massor av grönsaker i olika former. Lite fetaost ibland. Inget bröd, inget socker, ej pasta eller stärkelserika grejer. Och mkt vatten. 

På helgerna unnar jag mig syndigare mat till middag och några glas vin, men inget godis eller efterrätter. Inga konstigheter – inget krångel utan rätt enkla rutiner att följa. 

   
 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/kungskrabba-battre-an-hummer/