Annons
AnnonsAnnons

Bikinichallenge v 8


  
Nu är min bikinistatus så här, som på bilderna. Jag hade en tränings- och kostsvacka av gigantiska mått häromveckan då jag var på konferens. I övrigt har jag varit väldigt flitig med träningen måste jag säga. Inte rigorös med kosten dock så jag vet att resultaten de sista veckorna (5 veckor kvar) innan beachdebuten kommer att bli mer tydliga (förutsatt att jag drar ner på antalet glas vin och efterrätter per vecka). 

På det stora är jag ändå nöjd. Kroppen är hårdare, jag är starkare och jag känner att fluffet runt midjan är mindre. Jag väger 66,5 kg och har alltså inte gått ner några jättemängder. Än.

   
   

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/typisk-vardagsmiddag/