Annons
AnnonsAnnons

Konferensmat och alternativ motion 


Ja, det har ju blivit lite si och så med både kost och motion dessa tre konferensdagar! Har säkert gått upp tre kilo av alla middagar, fika och vin. Som idag: kalv med parmesan och smörsås till lunch. Och noll träningspass. MEN igår hade jag svullna ben av att ha suttit helt still precis HELA dagen i ett rum, så när ordern från chefen var att dansa ”frigörande” på dansgolvet i minst en timme så gjorde jag det – fast i tre timmar! Nästan nonstop. Så pass intensivt att jag fick duscha innan jag gick och lade mig, så ett liiitet cardiopass blev det ju ändå. 

Nu längtar jag hem till regelbunden kost, träning och framförallt sömn. Kroppen är svullen och trött och jag känner mig aningen ur fas. Men på’t igen bara! Veckans bikinibild får ni dock vänta med tills i helgen… Haha 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/ta-ansvar-for-traningen/