Annons
AnnonsAnnons

När din ”nyttiga” sallad dränks av dressing 


Var jäkligt sugen på kebabtallrik till lunch idag men stålsatte mig (det blev lite mkt av både det ena och andra goda i helgen) och valde därför en sallad istället. Romansallad, kyckling, räkor,  lök, edamamebönor, liiite bacon och Caesardressing. Tyvärr var hela salladen dränkt av dressing då den serverades. Jättegod dressing (dock inte äkta Caesardressing eftersom jag har full koll på hur den ska smaka, men god vitlöksdressing). 

Och omöjlig att ”peta bort”. Då blir ju liksom inte salladen lika nyttig längre. Hade lika gärna kunnat ta kebabtallriken istället. Same same. 

Det är just pga såna här småsaker som jag tycker det är knepigt att käka lunch ute. Jag vet vissa ställen som är superbra och lyhörda med enbart ekologiska ingredienser – men de är få. 

  

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/det-blev-friskis-svettis/