Annons
AnnonsAnnons

Nu är det slutvilat!


Jag har skrutit lite här om hur fin form jag lyckades upprätthålla i sommar enbart pga vila. Men sedan jag började jobba förra måndagen så har jag varken vilat eller ätit särskilt bra utan det har liksom blivit dubbelfel på alla punkter… Men jag har inte nojat utan tänkt att äsch, det styr jag upp SEN. ”sen” var alltså idag då jag rivstartade min träningsrutin med två pass på raken. Först i min gamla bootcamp-grupp och sen med min ordinarie ”träningsfamilj” (jo, vi kallar oss faktiskt så), där en ny PT gästspelade. 

Big mistake. 

Så förbannat orutinerat att tro att jag skulle palla detta i min nuvarande form. När PT:n bad oss göra hoppande squats ville jag börja grina. Jag gnällde, stönade, svettades som en gris – och gav upp flera gånger och utförde på slutet övningarna högst godtyckligt. Sen ramlade jag ihop i en blöt hög, darrade och väste fram: ”kan vi inte stretcha nu?”. 

Imorgon blir det bara ett pass… 

   
    
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/wok-vid-datorn/