Annons
AnnonsAnnons

Test: kvarg med pepparkakssmak


Jag älskar kvarg och jag älskar pepparkakor. Eller… Jag är faktiskt mer förtjust i själva degen än de färdiggräddade pepparkakorna. Alltså borde nyheten kvarg med smak av pepparkaka falla mig utmärkt i smaken, eller hur? 

Men sorry, det här funkar inte. Och då har jag verkligen gett den en chans. Det är ngt med det där forcerat julkryddssöta som inte funkar. Jag gillar å andra sidan ingen smaksatt kvarg utan piffar till den naturella med en skvätt limesaft (kalorifri). Låter säkert syntetiskt det med men är faktiskt busgott och ger en fräsch och syrlig smak. 

Så, näe. 

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/lite-pre-advent-traning/