Annons
AnnonsAnnons

VIKTIG INFO! Bloggen flyttar


Viktiga bloggen ny header

Nu flyttar Viktiga Bloggen till min egen domän, som enkelt nog heter viktigabloggen.se! Bookmarka den adressen om du vill fortsätta att följa min viktresa och träningsmotgångar- samt framgångar. Det kommer att bli kul, en nystart både för mig och bloggen. Det ser lite rörigt ut på nya sidan än så länge, men jag ska justera några detaljer denna vecka så att allt blir som jag vill ha det. Men bloggen är up and running – och apropå det ska jag ut och springa imorgon för första gången på väldigt länge. Mer info om mina nya projekt hittar du här. Häng med – och tack CHIC för dessa år =)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC och kämpar med ett sockermissbruk. Hon har som mest vägt 90 kg (och då räknar vi inte den gången hon var höggravid med tvillingar) och som minst 60 kg i vuxen ålder. I Viktiga bloggen får du följa hennes kamp mot frestelser, karaktärssvackor och hatkärleken till mat. Charlotta tränar Xtremefit regelbundet men gillar livets goda. Bloggen bjuder på både dikeskörningar och framgångar i den ständiga jakten på drömvikten (och finns den, förresten?). Detta är ingen bantningsblogg, utan den tar upp alla aspekter, tankar och funderingar hon har gällande mat, träning, hälsa – och så vikt förstås. Viktiga bloggen är en viktig (och rolig!) blogg för dig som vågar ta kontroll över vågen.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://viktigabloggen.chic.se/bodypump-mitt-forsta-pass-betyg/